Proč jíst ČERVENÉ ZELÍ…

Červené hlávkové zelí se připravuje na řadu způsobů, ať už čerstvé, sterilované, dušené nebo kysané.

  • Čerstvé zelí je přímo nabité vitamínem C, ale také vitamíny B, A, E, draslíkem, železem, vápníkem a vlákninou.
  • Díky svému složení působí na organismus antibakteriálně, antioxidačně a močopudně.
  • Vysoký obsah vlákniny příznivě ovlivňuje trávení.
  • Šťáva z čerstvého zelí se používá při léčbě žaludečních a dýchacích potížích.

Vykoušejte tuhle úžasnou pomazánku z červeného zelí a domácími krekry.

Mgr. Zuzana Douchova
Psycholožka, koučka a nutriční poradkyně

Objednejte si moji tištěnou knihu LÁSKYPLNÉ HUBNUTÍ 

Psychologického a výživového průvodce hubnutím a zdravým životním stylem pro ženy 💖