Proč jíst BRUSINKY…

Kromě výborné chuti jsou pro lidský organismus brusinky velmi prospěšné.

Jsou bohaté na vitamíny, minerály a mají výrazné antioxidační účinky.

Používají se v léčitelství při zánětech močového měchýře, na zvýšený krevní tlak, cholesterol a celkově zlepšují funkci imunitního systému.

Brusinky jsou totiž bohatým zdrojem vitamínu C, E, vlákniny, manganu a železa.

Můžete si je vychutnat čerstvé, sušené, kandované i konzervované.

Skvěle se hodí na pečení do bábovek, koláčů či muffinů nebo raw dezertů.

Brusinky dávám i do Velikonočního mazance.

Mgr. Zuzana Douchova
Psycholožka, koučka a nutriční poradkyně

Objednejte si moji tištěnou knihu LÁSKYPLNÉ HUBNUTÍ 

Psychologického a výživového průvodce hubnutím a zdravým životním stylem pro ženy 💖