
Hovězí ragú s celerovou kaší
Šťavnaté maso s podzimní zeleninou a celerovou kaší je ideálním výživným pokrmem do chladných dnů.
Celý článek
Šťavnaté maso s podzimní zeleninou a celerovou kaší je ideálním výživným pokrmem do chladných dnů.
Celý článek
Rýžové nudle jsou bezlepkové, dietní a lehce stravitelné. K běžnému dostání jsou rýžové nudle široké a vlasové.
Celý článek
Tak dlouho jsem na tuhle polévku chodila do restaurace, až jsem se jí pak doma musela udělat sama:) Silný vývar s masem, rýžovými nudlemi, čerstvou zeleninou a kořením je prostě úžasná kombinace a navíc bezlepková. Vyzkoušejte tuhle tradiční vietnamskou specialitu.
Celý článek
Brambory jsou tradiční surovinou české kuchyně, základem mnoha pokrmů a rozhodně patří do zdravě vyváženého jídelníčku.
Celý článek
Máte rádi bramboráky, ale nemůžete je moc často, protože jsou smažené, plné tuků a zatěžují trávení? Jako příloha jsou příliš kalorické a jako samotné jídlo zase neobsahují dostatek bílkovin a vlákniny. Mám pro Vás řešení! Pečené cuketové bramboráky doplněné sýrem cottage nebo tvarohem jsou zdravým vyváženým pokrmem, který nasytí celou rodinu.
Celý článek
Rozhovor na téma psychologických aspektů přejídání, jak se projevují, jaké jsou spouštěče a mnohé další najdete v mém rozhovoru pro Vitalia.cz.
Celý článek
Dýně neboli tykev patří mezi podzimní zeleninu, která má široké uplatnění v kuchyni a také velmi pozitivně působí na naše zdraví.
Celý článek
Tento dýňový cheesecake je úžasně vláčný, nízkotučný a vhodný i při redukci hmotnosti. Díky tvarohu a čerstvému sýru je také koláč zdrojem kvalitních bílkovin a skvěle zasytí.
Celý článek
Švestky mají v naší kuchyni široké využití. Konzumují se syrové, sušené, kompotované, vyrábějí se z nich povidla nebo slivovice.
Celý článek
Kombinace švestek, kukuřičné mouky, medu a tvarohu? Skvělá volba nejen pro celiaky! Tento ovocný odlehčený koláč je totiž nejen bez lepku, ale i cukru, másla a plný bílkovin.
Celý článek