Proč jíst KAROB…

Karob neboli svatojánský chléb se získává z plodů stromu rohovníku obecného a používá se obdobně jako kakao.

  • Neobsahuje však žádný kofein, alergenní látky a téměř žádný tuk.
  • Obsahuje naopak vyšší podíl přirozených cukrů, proto se karob nemusí již příliš doslazovat.
  • Karob obsahuje trojnásobně více vápníku než kakao a dále minerály železo, hořčík, fosfor, draslík a selen.
  • Z vitamínů jsou zastoupeny vitamíny A, E a D. Je také zdrojem bílkovin a vlákniny.

Vyzkoušejte moje oblíbené karobové muffiny a určitě si karob zamilujete 🙂

Mgr. Zuzana Douchova
Psycholožka, koučka a nutriční poradkyně

Objednejte si moji tištěnou knihu LÁSKYPLNÉ HUBNUTÍ 

Psychologického a výživového průvodce hubnutím a zdravým životním stylem pro ženy 💖