Proč jíst JAVOROVÝ SIRUP…

Javorový sirup má svou specifickou vůni a chuť mírně připomínající karamel.

  • Tradičně se používá na přelití palačinek nebo lívanců, ale můžete ho použít jako sladidlo do různých dezertů, moučníků či snídaňových kaší.
  • Je sladší než běžný bílý cukr, proto ho spotřebujete daleko menší množství.
  • Javorový sirup obsahuje poměrně vysoké množství manganu a také vitamíny skupiny B, železo, vápník a antioxidanty.
  • Skvěle chutná právě v kombinaci s jablky, skořicí a ořechy – vyzkoušejte můj oblíbený jablečný chlebík

Mgr. Zuzana Douchova
Psycholožka, koučka a nutriční poradkyně

Objednejte si moji tištěnou knihu LÁSKYPLNÉ HUBNUTÍ 

Psychologického a výživového průvodce hubnutím a zdravým životním stylem pro ženy 💖