Vyzkoušejte můj podzimní recept na dýňovou buchtu, která je díky rýžové mouce bezlepková a slazená pouze datlovým sirupem. Ideální zdravé pečivo k snídani či svačině pro děti i dospělé.
Bezlepková buchta
Pro bezlepkovou variantu dýňové buchty jsem použila rýžovou mouku, která neobsahuje lepek a je lehce stravitelná. Je tedy vhodná nejen pro celiaky, ale také děti a při zažívacích potížích. Pro běžnou přípravu však můžete použít i zdravější variantu mouky – špaldovou, celozrnnou či ovesnou. Těsto skvěle zvláční jogurt, který doplní bílkoviny a dýně zase vlákninu a vitamíny. Použila jsem dýni hokkaido, která se nemusí loupat.
Celý recept a spoustu dalších dýňových dobrot najdete v mé ekuchařce >>Fitmlsky<<.
Objednejte si moji tištěnou knihu LÁSKYPLNÉ HUBNUTÍ
Psychologického a výživového průvodce hubnutím a zdravým životním stylem pro ženy 💖