fbpx

VÝŽIVOVÝ PLÁN

Jíte a hubnete

Výživový plán nabízí konkrétní řešení na míru. Sestavím Vám individuální jídelníček, kde se dozvíte, kolik přesně čeho jíst a (velikost Vaší porce), co jíst (konkrétní potraviny, značky potravin), jak jídlo upravit (recepty) a kdy jíst a cvičit (nutriční a cvičební plán). Analýzou Vašeho současného jídelníčku se dozvíte, jak Vaše tělo funguje při nadbytku či nedostatku konkrétních živin a energie a jak by měl vypadat Váš optimální příjem. Už také nemusíte počítat žádné kalorie ani živiny, vše spočítám za Vás. Nejedná se o dietu ani žádná jiná omezení, výživový plán je návodem, jak se stravovat trvale a můžete se k němu vrátit kdykoli a začít znovu.

Každý člověk má jiné chutě, jiné vlastnosti a konstituci, jiný životní režim, proto každý potřebuje svůj konkrétní návod na stravování. Váš výživový plán bude vycházet pouze z Vašich přání, chutí a nastavení. Nerada dávám obecná doporučení, protože to, co vyhovuje jednomu, může druhému škodit. Proto Vám sestavím plán na míru s cílem, který si spolu určíme. Zhubnout či přibrat, zlepšit zdravotní stav, léčit chronické nemoci, budovat svalovou hmotu, posílit imunitu, apod. Vše je konkrétní, individuálně řešené pouze pro vás a nelze aplikovat na jiné osoby. Na vstupní konzultaci, která je v ceně výživového plánu, důkladně probereme Váš současný stav, návyky a dosavadní jídelníček (vyplníte mi předem) a Vaše přání a cíle. Také si Vás zvážím na speciálním bioimpedančním přístroji Tanita, který zjistí složení těla (tělesný tuk, svaly, voda, kostní hmota, bazální metabolismus, apod) a pak můžeme na kontrolních konzultacích porovnávat, jak se naměřené údaje mění k lepšímu.

Výživový plán obsahuje:

vstupní konzultaci

diagnostiku tělesného složení

analýzu současného jídelníčku

vytvoření komplexního individuálního plánu (výživa a pohyb)

individuální jídelníček s optimálním příjmem energie a živin

recepty z běžně dostupných surovin

doporučení vhodné pohybové aktivity

poradenský servis po dobu 3 měsíců (email, telefon)

návody na nakupování potravin a praktické rady k zavedení změn