Mám pro vás tip na lehký jarní oběd. Zeleninový salát doplněný pečenou celozrnnou pitou a kořeněnou cizrnou. 

Více zde

Upečte si netradiční chléb z květáku, který je lehký, vláčný a plný zdraví prospěšných živin.  

Více zde

Vyzkoušejte tento výborný dip z pečených paprik, česneku a avokáda a k tomu křupavé bezlepkové krekry z cizrnové mouky. Více zde

Miluji tyhle čoko pomazánky jako alternativu nutelly, protože jsou slaďoučké a plné zdravých živin. Tahle je tentokrát z máčených mandlí, sušených švestek a skořice. Vše bez přidaného cukru a tuku 🙂   Více zde

Měla jsem doma pomeranče, zbytek mandlí a rýžových vloček, tak jsem zaimprovizovala a zkusila upéct tento bezlepkový chlebík a povedlo se! Je krásně vláčný, výborný a ještě plný zdravých živin.   

Více zde

Kešu tyčinky máčené v hořké čokoládě. Každý rok je dělám a každý rok se po nich jen zapráší… lahodná kombinaci jemných kešu ořechů s kvalitní čokoládou vám určitě také zachutná. Jsou ze špaldové mouky a slazené medem.

Více zde

Čerstvý ananas do bábovky? Ano! Ráda přidávám do moučníků rozmixované ovoce, protože tím přirozeně těsto osladím a navíc je pak bábovka krásně vláčná. A tahle je navíc odlehčená, protože obsahuje minimum tuku, je doslazená pouze medem a je ze špaldové mouky. Více zde

Máte rádi domácí sušenky? Vyzkoušejte tyhle super zdravé a super vláčné. Dělám je z banánů, ovesných vloček, špaldové mouky, arašídového másla a doslazuji jen medem. Do těchto jsem ještě přidala na kousky nasekanou hořkou čokoládu. Více zde

Potřebovala jsem spotřebovat zralé banány, zbytek kokosu a vloček a rozhodla se tak upéct mé oblíbené flapjacky. Jsou skvělé na snídani nebo svačinu a recept je jednoduchý a rychle hotový 🙂 Více zde