Pro milovníky smetanových omáček  s těstovinami mám skvělou zdravější verzi! Žitné těstoviny s lučinou, žampióny, špenátem a čerstvým tymiánem. To vše posypané strouhaným parmazánem. Jednoduché, lehké hlavní jídlo hotové za pár minut. Více zde

 

Upečte si tenhle odlehčený bezlepkový slaný koláč! Místo těsta jsem použila brambory, místo smetany nízkotučnou ricottu a to vše v kombinaci se špenátem, sušenými rajčaty, česnekem a bazalkou, prostě mňam!

Více zde

Mám pro Vás skvělý recept na zdravou snídani nebo svačinu – ovesné košíčky plněné jogurtem a ovocem. 

Více zde

Mám pro vás tip na lehký jarní oběd. Zeleninový salát doplněný pečenou celozrnnou pitou a kořeněnou cizrnou. 

Více zde

Upečte si netradiční chléb z květáku, který je lehký, vláčný a plný zdraví prospěšných živin.  

Více zde

Vyzkoušejte tento výborný dip z pečených paprik, česneku a avokáda a k tomu křupavé bezlepkové krekry z cizrnové mouky. Více zde

Miluji tyhle čoko pomazánky jako alternativu nutelly, protože jsou slaďoučké a plné zdravých živin. Tahle je tentokrát z máčených mandlí, sušených švestek a skořice. Vše bez přidaného cukru a tuku 🙂   Více zde

Měla jsem doma pomeranče, zbytek mandlí a rýžových vloček, tak jsem zaimprovizovala a zkusila upéct tento bezlepkový chlebík a povedlo se! Je krásně vláčný, výborný a ještě plný zdravých živin.   

Více zde

Kešu tyčinky máčené v hořké čokoládě. Každý rok je dělám a každý rok se po nich jen zapráší… lahodná kombinaci jemných kešu ořechů s kvalitní čokoládou vám určitě také zachutná. Jsou ze špaldové mouky a slazené medem.

Více zde